Jag kan inte hålla mig borta..

Twitter, Facebook, Instagram och den där traditionella dagboken av faktiskt papper. Det räcker inte längre, jag saknar bloggandet mer för varje dag som går. Det har gått nästan ett år sen jag la ner min förra blogg under kaosartade förhållanden. Ett år att styra upp livet, utan någon som granskar varje steg, var nog det som behövdes.

Livet är bra mycket bättre nu än för ett år sedan. Nu har jag en mysig liten lägenhet mitt på Kungsholmen i Stockholm, har sagt upp mig och slutat på gamla jobbet för att startat eget som frilansfotograf. Har träffat en mysig kille och hänger allt som oftast med på hans galna upptåg, upptåg som gör att jag hänger nästan lika mycket i Eskilstuna som i Stockholm.

Jag har hittat hem. Livet ter sig så mycket mer naturligt nu än tidigare. Saker som tidigare kunde kännas som den brantaste av uppförsbackar tar jag nu i två stora kliv. Jag är sugen på livet igen och vill leva det fullt ut. Kärlek kan verkligen laga livet!

En av anledningarna till att jag inte börjat blogga tidigare var den ständiga frågan “men vad skulle jag blogga om?”. Inget av de ämnen jag tidigare bloggat om var ju längre aktuella. Ändå uppmuntrade alla mig varje gång jag nämnde att jag var lite småsugen på att börja blogga igen. Och nu sitter jag ju här. Så vad ska då bloggen handla om?

Då jobbet som fotograf innebär att jag lever halva mitt liv genom kameralinsen lär en och annan bild dyka upp här blandat med lite tips och trix om fotografering och retusch. Pysselnerven har också vaknat till liv efter ett drygt år i dvala och jag har ständigt projekt på gång, senast förra veckan gjöts det en bordsskiva i betong.

Utöver det blir ju bloggen naturligt en inblick i mitt liv och vad jag gör om dagarna. Jag hoppas ni hittar något ni gillar!

Nytt konto på Bloglovin i och med att jag har nytt domän. Följ mig gärna där!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentarpå inlägget “Jag kan inte hålla mig borta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>