Avsaknad av gos

Godmorgon i höstrusket. Usch och fy vad jag har sovit dåligt. Har vaknat flera gånger i natt och känt med handen efter Tobias, men sängen var lika tom för det. Satt ändå uppe lite extra länge och kollade film för att jag skulle vara riktigt trött när jag väl gick och la mig men det hjälpte uppenbarligen inte. Men men, ikväll får jag se honom igen och då ska jag gosa in mig i hans famn och aldrig släppa taget.

Hittade laddaren till kameran igår och jublade lite för mig själv. Nu får den börja hänga med i handväskan igen de gånger man inte orkar/har möjlighet att släpa på systemkameran. Idag blir det fika och lite minishopping med bästaste Sanne. Efter det följer pass nummer två på PoleDancen, hur nu det ska gå då jag har världens träningsverk i armar och axlar samt elaka blåmärken på insidan av knäna och på underarmarna. Och ja, det är värt det. Bästa och roligaste träningsformen som finns.

Avslutningsvis så här på morgonkvisten bjuder jag på några bilder från förra helgen på ön. Tvingade Amanda hålla i kameran och talade om för henne vad hon skulle göra och det blev ju rätt bra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Avsaknad av gos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>