Brev från kolonien

En helt galen, utflippad och fullkomligt underbar helg är det vi lägger till den där speciella högen med minnen som man håller kvar extra länge. Många av mina närmsta, bästa och mest underbara vänner var där och tillsammans hade vi vuxenversionen av världens bästa kollo. Med bad, brygghäng, paintboll, gymnasiefylla, gott käk och snack långt in på småtimmarna i riktig kollomiljö med gamla slitna rum med ribbottensängar med tunn skumgummimadrass och slitet plastgolv. I stora timrade hus med flerbädds rum.

Jag har skrattat, pratat, umgåtts, njutit och bara andats in miljön som blir när alla slappnar av, ingen är värd, alla är gäster, det finns inga måsten, bara en helg med avslappnat häng med en riktigt härlig grupp människor.

Tog med kameran en sväng ner till vattnet och fotade bland annat Amanda och Andrea. Inte hunnit kolla igenom bilderna än utan bjuder bara på ett smakprov av första bästa bild. Det kliar i pysselnerven också så det får nog bli nått projekt ikväll. Vi tog en sväng förbi IKEA på vägen hem från lägergården och införskaffade ingredienser till ett DIY projekt jag funderat på ett tag nu. Återkommer senare ikväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer på inlägget “Brev från kolonien

  1. sv: Snyggt! :) Ska bli kul att se de andra bilderna sen :)

    ja jag hade det hur kul som helst, kan inte minnas sist jag fick i mig så mycket alkohol under en kväll dock :P Meen, är det nånstans det känns okej med en superfylla så är det ju där! haha.. Hur hade du det? :)

    Nej vi åkte ju med Stamp och han var visst tvungen att åka ganska tidigt så vi åkte strax innan tio. Lite tråkigt att vi var tvungna att åka så tidigt, de flesta sov ju så vi missade att säga hejdå till många :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>