Dags för en dag bland rök och bränt gummi

Dagens uppdrag, fota stora plåtgrunkor som ryker och luktar bränt gummi och som far runt på asfalten fort fort fort. I lite finare termer ska jag idag fotografera den femte SM-deltävlingen i Power Drift. Jag förstår fortfarande inte hur man vinner och kan verkligen ingenting om motorsport men jag vet att man får poäng för vinklar och rök, tror jag, haha. Hur som helst är det jätteroligt att fota det då det är en riktig utmaning men när man väl lyckas få till en bild där bilen är på rätt ställe i bilden, föraren fått till bra rök och bilden är riktigt skarp, då blir bilderna så jäkla coola. Bilden ovan är en av mina favoriter från förra SM-deltävlingen, allra första gången jag någonsin fotade motorsport.

Nu sitter vi iallafall i bilen på väg ut till banan och har laddat upp med kaffe och mackor. Vädret ser rätt trist ut men ska man gå på hur det såg ut förra gången så kan det nog bli bra. Då regnade det hela morgonen och sen sprack det upp och blev helt underbart, så vi hoppas det. Banan måste nämligen vara torr för att man ska kunna få till det där perfekta varvet.

Ha en fin dag mina vänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>