En sen morgon

En sen morgon idag. Det är så himla tyst och tomt utan älsklingen här. Känns som om att andetagen ekar mot väggarna. Jätte konstig känsla. Men, då är det bara att fylla dagen med aktiviteter så man har annat att tänka på!

Dagens första projekt blir att ta tag i bilderna från gårdagens fotojobb och efter det ska hemsideprojektet påbörjas. Två jobb jag är riktigt pepp på så det känns toppen. Har bestämt mig för att jag ska hinna pyssla lite idag också, det riktigt kliar i fingrarna av all höstkreativitet som vill komma ut. Men först blir det en vaniljlatte (Tassimo latte + vanilj syryp från Espresso House) och lite frukost.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>