Fikadags

Nu är jag framme i Lund och pappa var snäll och hämtade mig på stationen. Resten av resan var mycket bättre och jag sov nästan hela vägen ner så numer jag ju iallafall utvilad. Nu är det dags att hämta upp lillasyster på hennes jobb och sen ska vi fika på ett fik i stan alla tre, mys. Blir lite sisådär med bilderna i bloggen nu i helgen då jag inte har min skrotlaptop med mig och ingen här hemma har photoshop, men jag löser det på någon vänster och om inte annat blir det en bildbomb eller två på måndag.

Passade på att uppdatera framsidan på min kalender igårkväll när jag ändå satt och pysslade. Bilderna är från när jag och Tobias var på Zoo i Danmark i somras. Hur ser era kalendrar ut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentarpå inlägget “Fikadags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>