Finaste morgonljuset

Finaste morgonljuset silar just nu in genom mitt köksfönster och får hallonsmoothien att se sådär extra god och somrig ut. Det är nog en av sakerna jag, som fotograf, älskar mest med min lägenhet. Hur ljuset faller in i den under olika tider på dagen. Sen kan den ergonomiska delen av mig säga att det kanske inte är optimalt att titta på en datorskärm i motljus som står mitt framför det soligaste fönstret, men vi trycker ner honom och lever på känslan av att ljuset gör andetagen lättare i min lilla etta på Kungsholmen.

Som vi kämpade på igår. Vi har gått igenom nästan varenda kartong på vinden och har några lådor kvar nere i lägenheten som ska gås igenom och antingen kastas, användas eller åka tillbaks upp på vinden igen. Så det är dagens plan, men först hallonsmoothie. Kan rekommendera boken som ligger bredvid mitt glas, och den får ett extra plus för den söta titeln “Marshmallows till frukost”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer på inlägget “Finaste morgonljuset

  1. Ja vi hade en riktigt bra dag igår! Så härligt att vara “hemma”.
    Gillar egentligen inte höga midjor men börjar vänja mig mer och mer. Ska absolut kolla in dom!

    Skulle just fråga vad det var för bok du läste men så fick jag ju svaret i inlägget:) Den “såg” liksom bra ut, och jag är en sån som ofta går efter framsidan på boken om det inte är favoritförfattare eller liknande. Vad heter författaren till denna bok förresten? Är på jakt efter en ny att hugga in på och här känns det som om jag har tiden:)

  2. Pingback: Snabb lunch i väntan på blåmärkena | Nenas.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>