Gårdagens

Godmorgon! Tidig morgon idag då jag redan suttit på tåget i en timme och snart är framme i Stockholm. Väl i Stockholm blir det hem och jobba ett par timmar för att sedan bege mig mot höstens första PoleDance lektion. Jag är lika fjantig som vanligt och är nervös på samma sätt som vid skolstarterna efter sommarloven när man va mindre. Och nej, jag har inget att vara nervös för, jag bara är det helt utan anledning, haha. Det och en fika med vännerna är i alla fall vad jag har att se fram emot idag.


Gårdagens outfit med tigertop från Gina Tricot och favoritsandalerna från Tiamo.

Strax dags att hoppa av tåget, vi hörs lite senare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>