Gäsp!

En väldigt sömnig bloggerska är det som säger godmorgon idag. Vet inte varför men jag känner mig helt slut, trots att jag sovit mina 8 timmar vilket nog är mer än jag normalt sover. Måste vara allt städande och rensande igår. Vi tog det riktigt lugnt igårkväll. Skönt och mysigt att bara ligga bredvid varandra och tyst njuta av varandras sällskap till vars en bra bok.

Idag har jag inga direkta planer utom en del jobbgrejer jag tänkte hinna med att beta av nu på förmiddagen. Har även en kul idé på G till bloggen som jag tänkte försöka planera lite för för att förhoppningsvis kunna visa er näsa vecka. Behöver hjälp av några frivilliga bloggare så är du sugen får du gärna skriva en liten kommentar.

Nu blir det jobb, men först några bilder på gårdagen och finaste mamma <3

   

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Gäsp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>