Godmorgon Stockholm

Igår kväll efter att älsklingen kommit hem från jobbet och vi stökat lite med flyttstöket (som fortfarande ser ut som hej kom och hjälp mig) hemma hos honom satte vi oss i bilen mot Stockholm. Idag kommer nämligen min mamma och hälsar på och vi ska ägna oss åt den otroligt roliga uppgiften att rensa mitt vindsförråd. Min mamma är bäst på att organisera och har 1000 gånger mer disciplin än vad jag har. I alla fall när det gäller mig själv. Mina organiseringskunskaper och min disciplin verkar bara fungera på andra.

Älsklingen åkte tillbaka till Eskilstuna tidigt imorse för att jobba och jag har gått runt och småplockat i min lilla lägenhet. Har faktiskt saknat den, känns som om jag inte varit hemma på hela sommaren, fast att det inte är så. Men det har varit många event till höger och vänster och en hel del tid har spenderats i Eskilstuna då jag ju kan ta med mitt jobb vart jag än går vilket inte alla andra kan.

Igårkväll innan vi åkte hit gav jag älsklingen en crash course i min älskade systemkamera och tvingade honom ta ett par outfitbilder till bloggen. Inte det bästa ljuset eller den bästa bakgunden (därav frilagd bild) men jag tycker nog att vi får ge honom godkänt för ett första försök.

Topp: TopShop (gammal som gatan), Jeans: Vero Moda, Boots: VOX Shoes

Nu ska jag röja det sista här hemma innan mamma kommer. Trevlig onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer på inlägget “Godmorgon Stockholm

  1. Härligt med förrådsstädning! det lättar alltid lite på stressen när man får bocka av saker från “måste göra listan”. Lycka till! :)

  2. Hahah, har du sett våra fönster? De är enorma, från golv till tak och bara en halv våning upp, så jag har säkert några åskådare per gång, men äsch då, jag tänker att det är mer pinsamt för dom är för mig, som snokar och tittar in hos folk och ser jag dom ger jag dom onda blickar och då skäms de alltid :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>