Halmstadshopping

En runda inne i Halmstad hann vi med idag, jag och syster. Hon hittade sin klänning till bröllopet och två par Wonder Jeggings från Vero Moda fick följa med mig hem (visar imorgon). Ett par svarta och ett par vinröda, blir perfekt i höst och jäklar så sköna de var! Ut över det köpte jag en enkel svart t-shirt i lös modell som jag ska använda till ett av mina planerade DIY projekt.

Imorgon lämnar vi västkusten för att åka tillbaka till Eskilstuna. Kommer sakna sommarkänslan men samtidigt börjar höstkänslorna, och all den kreativitet de innebär, så sakteliga smyga sig på. Jag har material till så mycket pyssel där hemma att jag inte ens vet i vilken ände jag ska börja. Underbart!

Shorts: H&M, Tröja: Cubus, Sandaletter: Tiamo,
Väska: Gekås (sperfynd!), Armband: Pandora

En enkel dagens och ett snabbt godnatt. Är mätt och trött efter hemmagjord milkshake och sällskapsspel som UNO, Jakten på den försvunna Diamanten och Faraos Pyramider. Vi tog en titt bland alla mina gamla barnspel och hittade massa underhållning när regnet sakta föll utanför fönstren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Halmstadshopping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>