Inspiration

Igår va vi ju som sagt hos bekanta till Tobias, han satte vindskivor och jag diskuterade hemsidor. Tog en sväng med kameran i deras ljuvliga trädgård och blev tokinspirerad. Synd att man varken har trädgård eller balkong. Men man får väl försöka överföra känslan och färgskalan till något annat.

Efter bordsskivan i betong vi tillverkade för ett tag sen och en sväng hemma hos dem där frun i familjen gjuter en massa olika fina inredningsprylar är jag jätte sugen på att experimentera mer. Får nog be älsklingen fixa hem lite betong så jag kan leka. Fördelar med att ha en byggare till pojkvän, livet blir så mycket billigare i byggaffären än på Panduro Hobby, även om Panduro tillhör mina absoluta favoritaffärer. Nä nu ska det skissas gjut-idéer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Inspiration

  1. sv: Åh, jag var helt fast i dark angel när det gick! :D Ja man ser jus taden på ett helt annat sätt än när man kör bil :)

    Det är Magic Mike jag var och hämtade biljetter till, bland annat Channing Tatum som är med i den :)

  2. Tack! Haha, ja ibland händer det att man fångar ögonblicken på bild!
    Du ser ut att ha haft en skön dag i trädgården, härligt att samla på sig massa ny inspo!!

  3. Ja han är bra, och trevlig att titta på :P SF släppte biljetterna idag så om du råkar vara guldmedlem så är det bara att gå och hämta gratisbiljetter :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>