Inte en lugn stund

Ber om ursäkt för alla mobilbilder i brist på de riktiga. Kamerans raw filer är inte direkt kompis med iPaden som är det enda jag har att blogga från såhär mitt i ingenstans. Fotojobbet imorse gick toppen och nu är vi hos älsklingens bekanta där han bygger ställning och sätter vindskivor och jag diskuterar hemsideutformning med butiksägaren vars butik jag ska sno ihop en enkel sida till.

20120805-171959.jpg

Jag har hunnit bli klar med alla diskussioner och sitter nu i bakluckan på bilen och väntar på att snickaren ska bli klar med dagens projekt så vi kan åka vidare till nästa. Det är sådär klassiskt lantligt och somrigt här, tog en snabb sväng med kameran som jag tänkte visa er sen. När vi är klara här ska det bäras ved hos svärmor och alla hundarna och sen bär det äntligen hemåt. Hoppas på en ganska lugn kväll såhär sista dagen på semestern. Ibland är det skönt att inte göra något alls och bara ta sig tid att njuta av varandra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentarpå inlägget “Inte en lugn stund

  1. Sv: ja men det är ju riktigt härlig att åka :) jaha, vad kul! Har då åkt mycket mc då? :) De ändrar lite på effekten som man får köra vid de olika behörigheterna och ökar åldern för att köra en med obegränsad effekt, tror det var så att man måste göra en ny uppkörning också om man ska gå från A begränsad till A obegränsad sen med, nu får man det ju automatiskt efter två år :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>