Inte som vi tänkt oss

Idag tog vi, hör och häpna, ytterligare en sovmorgon. Inte så konstigt kanske då vi la oss rätt sent efter gårdagens kräftskiva. När vi vaknat kom vi fram till att en promenad ner till vattnet med en sväng inom ett fik för att plocka upp vars en kaffe inte hade varit fel. Så vi drog på oss kläder och gav oss ut mot fiket. Vi hinner in till fiket och beställa innan regnet börjar ösa ner. Det var den promenaden. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Så vi traskade hemåt igen och fikade hemma istället. Mysigt ändå, om än inte samma sak.

Nu är planen att packa bilen med lite inredningsprylar jag hittade på vinden som skulle göra sig bra hemma hos älsklingen. Efter det bär det av mot Eskilstuna och eventuellt lite handbolls OS i tv-soffan. Vi kollar nästan aldrig på sport och är väl inte jätte intresserade men handboll kan vara rätt kul och är det OS-final är det ju lite extra skoj.

Tänkte lägga upp bilderna från gårdagen sen också, men det får nog bli med viss censur. Skoj hade vi men vissa satte i sig en halv liter brännvin och sen gick det ju som de gick, haha. Själv va jag nykter för en gångs skull, jag är väl inte så förtjust i snaps direkt och tycker att kräftorna är bra mycket viktigare. Så jäkla gott! Kul hade vi i alla fall, riktigt toppenkväll! Men nu, packa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>