Mer höst och bilder från gårdagen

Godmorgon mina fina! Idag är det ytterligare en sådandär superhärlig solig men kylig höstmorgon. Det innebär att när morgonens chai latte är uppdrucken och bloggarna lästa ska den här bloggerskan ut på promenad. Ser redan fram emot det!

Igår hann vi med det där livsfarliga momentet att testa på inlines. Och bevisligen, jag sitter ju här nu, så överlevde jag. Det gick faktiskt nästan bra. Det var väl lite ankskärtsvarning och jag hade armarna ute lite då och då som någon form av stödvingar. Så sådär väldans grasiöst vet jag inte om det var, men roligt, det var det! När man väl fått in känslan, om än bara för en stund, och kan glida på lite, då känns det jättehärligt. Och det känns en del i benen idag så det gör nog nytta även för muskler och kondition. Vi åkte ju på motorbanan vilket var jätteskönt. Massa slät och fin asfalt utan kanter, kottar och kullersten. Lär nog öva där någon mer gång innan vi ger oss ut på motionsslingan i stan (nedan bjuder jag på några kalaskassa bilder från gårdagen, och även hur otroligt vacker jag är i hjälm och skydd). Vi hann ju med en hel del jobb också, eller ja, grabbarna jobbade och jag lekte med en av killarnas två döttrar 5 och 7 år gamla. Söta och busiga och alla lekar var en tävling. Vem kan springa flest varv med ett steg i varje däck (värsta bootcampen!), vem kan kasta stenen längst, vem kan springa snabbast från startlinjen, vem kan hoppa längst från bakluckan på en av fyrhjulingarna, vem kan… Helt oändligt många sätt finns det att tävla på och jag fick också veta att det var bra att jag va vuxen för då kunde man leka ännu mer.  Söta små tjejer, tack för en fin kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>