Min promenadkompis

Det är långt ifrån min musikstil egentligen, men låtarna är glada och trallvänliga. Därför gör Sean Banan mig sällskap på promenaden. Det är kungar och rumpskak och en massa roliga texter och dessutom bra tempo att gå till.

Min respekt ökade en hel del för honom som person när jag fotade och träffade honom på DreamHack i somras. Bakom scenen är han vettig och jäkligt trevlig, en bra kille som hänger med i lurarna på promenaden helt enkelt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentarpå inlägget “Min promenadkompis

  1. Hahah, stackars alla i omgivningen som måste ställa upp på detta “kan du ta en bild?” ;D Skönt att slippa springa med självutlösare och fokus hela tiden så som jag gör annars om jag är själv och ska fota mig själv :D

    Skönt att du är back on track!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>