Mot Danmark, eller var det Skåne?

Det är en smått irriterad Nena som säger godmorgon från tåget mot Skåne idag. Äckelfullt på tunnelbanan och fick hoppa över två tåg för att de var för fulla för att ens komma på. Detta följt av en otrevlig gubbe som knuffades på stationen och en så varm tågkupe att man bokstavligt talat kunde bränna sig på elementet bäddar inte för den bästa starten på dagen. Inte direkt som igår morse när bilderna nedan togs. Då var det lugnt och fint. Idag är nog förövrigt första dan på flera månader som jag går upp när det är mörkt ute, hösttecken om något!

Nu jobbar jag, efter en timmes sömn på tåget, med att få upp humöret igen. Värmen är faktiskt mer okej nu och jag tror jag ska ta ett besök i bistron om en stund. Magen säger att en liten drickyoggi inte var tillräckligt till frukost. IPaden är med, har letat upp några nya småspel till mobilen och boken ligger i handväskan bredvid mig så jag ska nog kunna få ytterligare tre timmar att gå.

Fredag är det ju i alla fall, vad har ni för planer för dagen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer på inlägget “Mot Danmark, eller var det Skåne?

    • Haha aa får hoppas att lilla herrn kan tänka sig att byta favoritfilm då också, de är ju rätt bestämda ibland ;)

      Precis, nu har pappa plockat upp mig på stationen i Lund och snart ska vi fika med lillasyster så det kommer nog bli en bra dag ändå!

  1. Alltså dom säger att det funkar bra för både nybörjare och vana löpare, men jag kan säga att jag skulle aldrig ha klarat passet om jag inte hade hållt igång en del innan :P Men sen så anpassade han iofs passet väldigt bra efter vad vi klarade, så det skulle ju kanske kunna funka även om man inte springer nåt i vanliga fall :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>