Pysseltisdag

Nu är det lunchpaus i vad som visat sig bli en riktig pysseltisdag. Köksprojektet behöver fortfarande en strykning till med färg så det inlägget får vänta lite. Medan det torkar har jag gett mig på ett annat projekt som jag köpte material till redan tidigt i somras men det har helt enkelt inte blivit av förrän nu. Självklart kommer resultatet upp här när det är klart, så länge kan ni fundera på vad som är gult, sött, gosigt och lite asiatiskt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Pysseltisdag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>