Robinson, Upptaget och 25. Igen.

När jag träffade Tobias hade jag inte kollat TV på ett drygt halvår. Nu har jag på något sätt insett att man kan uppskatta att bara slökolla på något halvintressant program och sedan pilla med något annat samtidigt. Som nu till exempel, nya Robinson Revanschen rullar på TVn och jag pillar med bloggen samtidigt, perfekt!

Kollat lite i kalendern nu över de kommande veckorna. Ledig på helgen? Vi ses i oktober! Helt galet många saker planerade och faktiskt är varenda helg fram till första veckan i oktober redan inbokad. Något som gör att jag inte kommer kunna fira min 25års dag med en brakfest som jag egentligen hade velat. Men, jag får möjligheten att göra en massa andra tuffa saker, för även om det är tufft att aldrig ha en ledig helg är det ju grejer jag faktiskt vill göra. Och. Man fyller ju år varje år, det lär ju komma fler chanser. Jag får väl helt enkelt fylla 25. Igen. Det blir nog bra. Nu blir det mer Robinson och kanske en kvällsmacka. Trevlig kväll på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentarpå inlägget “Robinson, Upptaget och 25. Igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>