Solens bästa sida

Vaknade utvilad, pigg och positiv imorse. Första gången efter semestern som jag känt att jag faktiskt fått sova ut och ändå gick jag upp tidigt. Åt upp min frukost och började planera för dagen. Solen visar sig från sin bästa sida ute och nu tänkte jag bara snabbt säga ett sent godmorgon till er innan jag ger mig ut på en sväng på stan för att kolla in vad de fått för spännande höstnyheter i butikerna.

Linne: Only, Jeans: Levis Curve ID, Kofta: H&M, Sandaler: Tiamo
Sandalerna är riktiga favoriter och koftan som är ärvd från min fina syster är perfekt nu när vädret inte riktigt kan bestämma sig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Solens bästa sida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>