Stockholms sista sommarkväll

Mitt älskade Stockholm bjöd på en av, vad som förmodligen är, de sista sommarkvällarna det här året. Vid sjutiden var det fortfarande 20 grader varmt, trots det låg det gula höstlöv på marken. En härlig promenad tog vi, jag och min kamera. Det enda kvar att önska var att jag gick den hand i hand med min älskling och att ett av paren på uteserveringen var vi. Men man kan inte få allt här i världen och just nu är jag glad över den sköna stunden att tänka i tysthet på livet och allt vad det innebär.

Nu blir det kvällsmys framför TVn och jag tror faktiskt jag ska lyxa till det och äta fattiga riddare till kvällsmat, fick ni också det när ni va små?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Stockholms sista sommarkväll

 1. Ja men eller hur, det gör det ju alltid! :) Du får väl se till att han flyttar till Sthlm:)

  Här har vi med haft det riktigt skönt även under kvällen, men ja, det var kanske sista?
  Fattiga riddare har jag inte ätit sen jag gick på frita! Herregud vad längesen, minns att det var väldigt gott dock..

  • Jag jobbar på det ;)

   Ja det känns lite så, jag blev förvånad över värmen, trodde det skulle vara kallare när jag kom ut. Ett klart tecken på att kroppen på nått sätt redan ställt om dig till höst.

   Fattigariddare är ju så gott! Senaste året har jag gjort det lite då och då, oftast som lyxfrukost på helgen :) Testa igen! Dessutom superenkelt att göra på saker man nästan alltid har hemma :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>