Syster <3

Godmorgon! En perfekt lugn och rofylld morgon såhär på semester-västkusten. Vädret är varmt men molnigt så jag tror att jag och älskade syster åker in till Halmstad för en liten shoppingtur i eftermiddag. Hon behöver hitta en klänning till vår kusins bröllop i september och jag har hittat en bok jag vill bläddra lite i och se om den är något för mig.

Är riktigt sugen på att dra på löpartightsen och walking skorna och ta en ordentlig promenad också. Skulle ju faktiskt fungera nu när det inte är supervarmt. Så får det bli, smidigt när man kan bloggpeppa sig själv till att gå ut och motionera.

Älskade syster fick ett halsband när vi kom ner i tisdags. Hänget är resultatet av ett av mina experiment med trolldeg och kromfärg (lovar att visa hur senare). Sött och väldigt enkelt sätt att göra personliga gåvor. Har även fått frågor om hur vi gjorde bordsskivan och även det är planerat att hamna här inom kort.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>