Teknikbråk

Oj som jag bråkat med tekniken på morgonen idag. Va så arg så jag skakade ett tag. Försökte betala en grej till företaget och dom verkade inte vilja ha mina pengar. Det var fel på lösenord, det va 4 olika betalningssätt som bara fungerade om man handlade i dollar (på mina konton översätts utländska belopp automatiskt till svenska kronor och jag ser aldrig beloppet i den utländska valutan) och hur många gånger vi än skrev in kontonumret så blev det fel. Var på väg att ge upp på allt ett tag där. Men en Toblerone och ett avsnitt av en bra tv-serie senare hade jag lugnat ner mig tillräckligt för att gå på det igen. Två timmar bråkade jag med det första gången och så på “andra försöket” så fungerar det perfekt. Fem minuter max tog det. Argh! Slös på värdefull tid. Men men, nu är jag på banan igen och dagen är fylld av massa webbjobb.

Igår ringde finaste Sanne som jag inte träffat på vad som känns som tusen år. Vi bokade in en lunchdate i Stockholm nästa vecka och det ser jag fram emot. Hon tillhör den där underbara typen av vänner som det kan gå lång tid mellan möten och samtal och allt är ändå precis som vanligt när man väl ses. Saknar dig min fina vän, men snart ses vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>