Tillsammans

Jag har länge tyckt att det där med att laga mat det är ett nödvändigt ont. Något som mest innebär stök, bök och stress. Det har alltid varit tidspress, aldrig varit roligt. Och att laga mat till sig själv skulle kunna vara det värsta som finns. Men att laga mat tillsammans med min älskling är en härlig vardagsgöra. Mycket för att när vi lagar mat tar han initiativet och vi lagar oftast efter hans recept, inget jag är bortskämd med sen tidigare vid skulle man kunna säga.

Nu har vi iallafall njutit av en god LCHF-gratäng och bänkat oss i soffan. Nu blir det myskväll så jag klarar mig i Stockholm i veckan, hihi. Trevlig kväll på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Tillsammans

  1. Det gör jag manuellt, när jag svarar från datorn och känner att jag har lite extra tid att kika in hos de som lämnar spår, både för att se vad de haft för sig och för att jag vet att det uppskattas allra mest att svaret hamnar där :D

    Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>