Tillverkning av bröllopspresent

Jag kom iväg på min promenad, går runt en kilometer, och så börjar det regna. Ni vet det där riktigt fina, råa höstregnet som gör att allt blir genomblött. Suck. Men jag hade ju bestämt mig för en promenad och för en gångs skull klagade inte det halvtrasiga knäet. Så jag segade mig igenom drygt 4km innan jag gav upp. Bättre än inget.

På vägen hem fick jag en rolig idé på bröllopspresent till min kusin som gifter sig om två veckor. Pysselgalen som jag är kunde jag ju inte vänta utan satte igång med den direkt. Den blir personlig men stilren och jag tror och hoppas att de kommer gilla den. Ni får en liten sneakpeak nu så visar jag hela sedan efter bröllopet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer på inlägget “Tillverkning av bröllopspresent

  1. Pingback: Hemma på min gata i stan | Nenas.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>