På väg

Tidsoptimist 1 och tidsoptimist 2 är äntligen på väg, haha. “Ska bara” är något vi båda är experter på och idag skulle älsklingen “bara” åka till motorbanan och bygga gjutformar någon timme. Så kan det gå, nu är vi i alla fall på väg mot kvällens kräftskiva på Värmdö.

Måste bara dela med mig av bilderna från när vi gick hem från restaurangen igårkväll. Tagna helt spontant med min lilla kompakt kamera (Canon G12) som oftast ligger i handväskan. Superfint ljus var det i Eskilstunakvällen.

Visst kan man ta fina bilder utan en superdyr kamera!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentarpå inlägget “På väg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>