Underbara sommarkvällar och tidiga morgnar

Det blev en tidig morgon här i trean i Eskilstuna. vi sitter nämligen redan i bilen mot Örebro där jag har ett fotojobb nu på morgonen. Ska bli riktigt roligt! Även om jag har lite ångest över att sommaren håller på att ta slut är jag galet sugen på att ta tag i jobbet ordentligt igen. Så det blir fotojobb idag och kombinerat webb och fotojobb imorgon.

På tal om semesterångest är nog min värre än Tobias trots att det är han som måste släpa sig upp strax innan 6 imorgonbitti. Visst kommer jag ha saker att göra men så tomt det kommer bli utan älsklingen hemma. Men, å andra sidan, man lär sig uppskatta helgerna igen.

Igårkväll hade vi en helt perfekt avslutning på en helt perfekt dag. Vi tog en sväng genom åfesten, vann 4 små kaniner, åt mjukglass och donuts och gick hand i hand genom en stad full av liv. Sen avslutade vi med en stor popcorn till Spider-Man. En riktigt bra film. Tror faktiskt att jag gillar den nya bättre än de gamla. Rekommenderas varmt!

DeaziD @ Instagram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentarpå inlägget “Underbara sommarkvällar och tidiga morgnar

  1. sv: ja men eller hur, det är så himla mycket man vill göra! Ja, jag håller på med mc-kortet :) Tänkte att jag ska försöka ta det nu i år eftersom reglerna ändras lite till nästa år… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>