Uppdateringar av höstgarderoben

Tänkte att jag skulle visa delar av den uppdaterade höstgarderoben. Inhandlades med fina syster när vi shoppade i Halmstad. Två par Wonder Jeggings från Vero Moda och en topp från Kappahl. Ett par svarta riktigt tajta stuprörsjeans behöver man alltid och jag tyckte den vinröda färgen var så härligt höstig på det andra paret att båda fick följa med hem. Galet skönt sitter dem också! Jag som normalt har svårt för det där med leggings och jeggings då jag har så långa ben (178cm lång) och dessutom rätt mycke rumpa och lår i förhållande till midja (hej glapp i svanken på näst intill var enda par byxor jag provar) älskade dessa. Super stretchen gör dem dessutom riktigt bekväma att röra sig i. Utöver jeggingsen fick en silvrig metallic top frå Kappahl följa med hem. Lite skumt material (i och med metallic looken) men känns ändå helt okej. Tog en storlek större än jag normalt har då jag ville få en lösare och mer avslappnad look. Byxorna hittar ni som sagt på Vero Moda för 299kr paret och toppen på Kappahl följer med dig hem för 149kr.

Jag älskar verkligen höstmode, även om sommaren är favoritårstiden. Det känns på något sätt som om att det är på hösten det finns mest utrymme att leka med olika outfits.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer på inlägget “Uppdateringar av höstgarderoben

  1. sv: jaa, fast tyvärr är min webcam är minsann lika dålig om inte snäppet dåligare iofs kunde jag ju ha använt den riktiga kameran till mobilen till bilderna använde jag ”själv” kameran haha :)

  2. Tack för lyckönskningen, det gick sååå bra idag! Så stolt över min lille kille:)

    Byxorna i den vinröda/plommonaktiga färgen var dösnygga! Måste absolut kolla in dom. Och håller verkligen med dig. Hösten är bästa och roligaste årstiden om man tänker mode. Älskart! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>