Uppe med tuppen

Idag var jag uppe med tuppen och snörade på mig walkingskorna redan halv 8. 6,8km på ganska exakt en timme blev det. Känns helt okej för att vara den första morgonpromenaden på länge. Underbart härligt väder var det i alla fall, soligt men fortfarande lite kyligt så man orkade gå på i bra tempo hela rundan.

När jag är ute och går använder jag Endomon-appen i iPhonen. Smidig och korrekt i sina mätningar och dessutom gratis. Insåg nu idag att om man klickar sig in på datorversionen av “appen” får man ännu mer utförlig statistik och snygga kartor med tidsangivelse och hastigheter. Kul och motiverande, rekommenderas!

Walkingskorna skulle nog behöva lite kärlek förövrigt. Alternativ kanske gå i pension. Jag har ju lyckats slita bort det mesta av mönstret undertill under de två åren jag haft dem. Men men, det finns så mycket roligare saker man kan lägga de pengarna på så dessa får nog hänga med ett tag till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Uppe med tuppen

  1. Svar: jag hade kikat lite på en Feng Shui kurs här i Göteborg, samt en om hur man anlägger och planerar sin trädgård. Den sista är en kvällskurs á 8ggr, men tyvärr hamna den på torsdagskvällar då jag jobbar! :( Typiskt!
    Då har ni inte regn och rusk hos er då? eller är du så duktig att du är ute och går ändå? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>