Vattenfall och inte som alla andra

Inte riktigt som alla andra. Så skulle man nog kunna beskriva mig. Idag i alla fall. Idag har jag nämligen ägnat 2 timmar åt ett blogginlägg, designat en hemsida, tagit en sväng med kameran och testat och experimenterat lite, suttit i telefonköer till tre olika webbhotell, byggt gjutformar till motorbanan, diskat ett enormt berg disk och stekt plättar till ett halvt kompani samtidigt som jag läst sci-fi/fantasy bok. Ett sånt galet varierat, men roligt, liv lever alltså jag.

Tack för all fin respons på DIY inlägget om sängstommen, jäklar va många ni är som varit inne och kollat på inlägget (långt mer än dubbelt så många som normalt läser mina toppinlägg). Jag tolkar det som att det borde hamnar fler liknande projekt på bloggen, och det lär det bli! Nu har jag liksom fått in känslan och kommit igång, nu kommer det bli svårt att släppa. Har suttit och kollat frisyrer till min kusins bröllop om några vecko och faktiskt hittat något som är riktigt fint och som jag efter ett par försök också lyckades göra på mig själv. Waterfall Braid. Jag gillar dem allra bäst när de är lite lösa och slarviga i lockat hår. Enkelt men ändå vackert och lite romantiskt, perfekt för bröllop! Tänkte sno ihop ett inlägg om hur man gör under morgondagen så får ni se då. Nu blir det en stund med den bra boken och sen sova, godnatt!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>