Vi avslutar dagen med en film

Efter en produktiv dag med jobb, fem maskiner tvätt, en massa disk (diskade igenom allt som blivit dammigt när älsklingen flyttade) och lite allmänt plock och pill är det nu dags att sjunka ner i soffan framför en film. Då vi båda äntligen läst ut första boken av The Hunger Games blir det filmen för kvällen, är riktigt nyfiken på hur den jämför sig med boken då jag hört att den ska vara bra.

Till filmen blir det en av mina senaste synder, en synd som syster lurat i mig. Chokladtoppade riskakor. Låter lite skumt kanske men det är en perfekt kombination mellan kaka, snacks och godis. Mums! Regnet smattrar mot rutorna så nu kryper vi upp i soffan och säger god kväll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Vi avslutar dagen med en film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>