Åka tåg?

Det där med att åka till Stockholm kan vara avancerade historier. Imorse när jag skulle hoppa på tåget fick jag veta att jag snällt fick ta bussen istället. Ersättningsbuss till Södertälje och här sitter jag nu och har fortfarande inte kommit fram till Stockholm. Hoppas bara att jag hinner hem och hämta ombyte innan poledance klassen börjar. Hoppas ni har en lite smidigare morgon än vad jag haft hittills!

Detta fina armband inhandlades i Spanien precis innan vi åkte hem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>