Att göra

Nu rullar X-factor på TV4 play samtidigt som jag sitter och kladdar i ett anteckningsblock. Försöker styra upp alla mina tankar och idéer i någon form av lista med lite ordning. Egentligen är jag ett ordningsfreak av rang men det känns som om det halkat bort lite på senaste tiden, något jag inte mår så bra av. Och dåligt kan man ju inte gå runt och må så det måste vi ju såklart göra något åt. Jag är en “list-människa” och mår bra av att hela tiden få pricka av saker på listor, att känna att jag får saker gjort. Så nu tänkte jag styra upp lite dagliga, veckovisa och månatliga listor att använda i vardagen, gärna med lite schysst grafik så man blir lite extra pepp på att genomföra dem. Typsnitt är ju något jag är hejdlöst beroende av och här är tre av mina nyare favoriter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentarpå inlägget “Att göra

  1. Jag är också en sån där som skriver listor, till allting… Blir så himla stressad om jag inte har listor att pricka av, och oj vad jag skulle glömma att göra en massa :P Nej ordning och reda ska det va!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>