Bring on your inner Barbie

Nu blir det ytligt men så kan det va ibland. Tänkte bara titta in en snabbis och visa upp hur fint mitt hår blev. Snälla mamma och syster hjälpte mig när jag inte nådde bak. Blev toknöjd i alla fall och det blev precis så fint som jag tänkt mig. Waterfall braid med extensions, snyggt.

Nu är vi på väg till vigseln som börjar klockan två. Ska byta om hemma hos min mormor och morfar innan vi åker vidare till kyrkan. Åh vad jag ser fram emot dagen, bröllop är verkligen härliga!

20120901-124037.jpg

20120901-124046.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer på inlägget “Bring on your inner Barbie

  1. Åh det blev ju jättefint :D Jag har inte varit på bröllop på typ tio år, håller tummarna för att det är dags för någon av vännerna snart, haha!

  2. Fastnade för din fläta! Så fin!
    Fick fram den genom en sökning på Google, där du såg ut att visa den typ “steg för steg”, men hittar inte inlägget. Tror du att du skulle kunna hjälpa mig hitta? Hade varit så kul att testa den:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>