Detaljer

Nu har den här sjuklingen tagit sig i kragen, duschat och dragit på sig något annat än mjukisbyxor. Nu blir det en kort promenad ner på stan för ett litet ärende och sen hem igen och vila. Jag ska bli frisk innan helgen.Tänkte kika in här lite snabbt i alla fall med några detaljer från dagens outfit. Min stickade favorit från H&M näst intill bor jag i numera, så skön och snygg, passar till allt.

Vi hörs lite senare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer på inlägget “Detaljer

    • Jag köpte tröjan när jag hälsade på mina föräldrar nere i Lund för ett par veckor sedan. H&M LOGG är det om det hjälper dig något. Det är verkligen min favorittröja just nu, helt underbar!
      Tack :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>