En inte så god morgon

God morgon mina fina.. Eller god vet jag inte om den är. Vaknade full med sjukdomskänsla i kroppen. Huvudet vill inte alls vara med och jag känner mig bara allmänt seg och hängig. Idag får det bli en lugn och kurerande dag. Det händer en massa spännande saker i slutet av veckan och även i nästa vecka så då måste jag ju va kry och pigg och glad. Tror det får bli en vaniljlatte sådär till frukost för någon matlust det har jag inte.

Ska försöka orka med att redigera gårdagens bilder också så att jag kan få upp dem och iväg dem till diverse motorsports tidningar och sidor. Med mycket latte och mycket vila och en och annan glass ska nog det också gå. Hoppas ni får en fin start på veckan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>