Fina familjen

Vi börjar dagen med ännu fler bilder från helgen, jag hoppas att ni inte tröttnat än, hehe. Det var en så himla härlig dag, underbart väder och alla vi tre tjejer kände oss lite extra fina. Bilderna på mig och syster har pappa tagit med noggranna instruktioner vilket gjorde att på varannan bild har jag fula grimaser för att jag samtidigt som jag blir fotad talar om för honom hur han ska göra, haha. Så kan de gå när man är mest van att stå bakom kameran, inte framför.

Idag blir det en hel del jobb och sen hoppas jag kunna klämma in lite pyssel också då det kliar i fingrarna. Var sugen igår också men hann inte med något då vi var på vift hela kvällen. Var nästan så jag hade svårt att sova för att jag hade så många idéer i huvudet.

Föräldrarnas kläder har jag tyvärr inte koll på men syster har klänning från VILA och skor från DonDonna. Själv har jag klänning från Gina Tricot och sandaler från DinSko (bekvämaste sandalerna någonsin, löp och köp!).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer på inlägget “Fina familjen

  1. Pingback: Höstmys med tips | Nenas.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>