Förändring

Som jag nämnt ett par gånger innan är det förändring på G. För ungefär en månad sedan sa de upp 18 personer på älsklingens jobb. Vi såg det som ett naturligt steg i något som ändå skulle hända förr eller senare, dvs. att flytta till Stockholm på heltid. Nu har min käre snickare dessutom haft turen att få nytt jobb direkt och börjar där redan på måndag. Det innebär att lägenheten och allt där till i Eskilstuna nu sägs upp och vi från och med måndag bor på heltid i min pyttelilla etta på 26 kvadratmeter i Stockholm. Rätt stad, rätt sällskap, älskar lägenheten.

Men, det finns alltid ett men. Lägenheten är alldeles för liten. Så nu är väl planen att leta hyreslägenhet. I Stockholm. Jag vet. Lycka till! Men vi får ju försöka i alla fall. Vi kommer hur som helst att bygga ett sovloft här i lägenheten för att maximera boytan då det ändå är högt i tak. Så det lilla projektet får ni följa med på i alla fall. Det jag oroar mig mest för är hur alla pysselsaker och kläder ska få plats. Jag har en enda garderob, överfylld och det finns inte plats för någon mer. Måste verkligen se över alla förvaringsutrymmen för att optimera allt så vi får plats!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Förändring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>