God morgon

För idag är det faktiskt en riktigt god morgon. Igårkväll tog vi tag i en sak vi velat göra länge (som ni får läsa mer om i helgen) och jag ser verkligen fram emot det. Det enda som skulle kunna göra morgonen något sämre är att min blogg helt plötsligt inte vill ladda upp bilder. HTTP error säger den bara, som om att det skulle vara till någon hjälp? Det gick däremot att lägga in gamla bilder i inlägget så jag letade upp några gamla favoriter som kompensation.

Idag har jag ett hektiskt schema om jag ska hinna med allt. Nu när klockan trillar över 10 strecket ska jag ringa och boka tid för akrylnaglar. Akrylnaglar är något jag alltid känt mig extra fin i och något som lyfter hela min självkänsla. Därför tänkte jag att det skulle få bli min födelsedagspresent till mig själv. Förutom snygga naglar måste jag bli klar med företagshemsidan (hej sitta upp till mitt i natten för det här kommer ta tid!), redigera alla bilder från helgen (dumma feber i måndags som förstörde!) och packa allt jag behöver inför helgen då vi åker till Stockholm ikväll. Som ni förstår blir det ingen pole danc idag, skär i hjärtat men det är bättre att bli frisk, men imorgon då jäklar. Ska se om där finns någon lektion imorgon eller på fredag som jag kan ta igen den jag missar idag på. Nä, nu har jag inte tid att sitta här längre. Ett, två, tre och iväääääg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer på inlägget “God morgon

  1. Hihi åh, synd att du bor så långt bort! :( Ja det är så härligt, det är ju A och O för att allt ska funka i vardagen liksom.

    Åh vad ska ni nu hitta på? *nyfiken i en strut*, hihi. Jag har med en lååååång to do-lista som jag ska försöka hinna med (nåja, hälften iaf) innan Elliot ska hämtas på dagis igen om ett par timmar. Älskar listor, så härligt när man får bocka av, haha

    • Äsh jag får väl ta mig till Göteborg :) Jag jobbar ju som fotograf och fotar gärna barn :) Du har ju min mail så det är bara att maila om du är intresserad, nya företagshemsidan kommer upp inom kort också så kan du se lite smakprover :)

      Hihi det får ni veta i helgen, har förberett ett fint litet inlägg. Kommer ju jobba hela helgen så blir svårt att uppdatera då :P

  2. sv: Tack :D Ja det är det ju fasen, tiden går så snabbt! Jag tror bara jag är upptagen första helgen i oktober än så länge, sen ser mitt schema ganska så tomt ut så jag skulle kunna komma i princip när som helst då :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>