Hand i hand på rätt väg

Sen älsklingen kom hem från jobbet har vi hunnit med en promenad med valutaväxling och mysfika på espresso house, en trip till Krauta för att hjälpa en vän (och jag hann kolla på inspirerande tapeter, visar imorgon!) och flytta två vitrinskåp åt samma vän. Vi han även ta en sväng förbi Chop Chop och få i oss lite mat. Älskar att äta där, så mycket godare snabbmat än hamburgare och lyckokakorna är underbara.

Nu ska jag tydligen “go with the flow” när det förändras saker i mitt liv. Det stämmer nog rätt bra ändå. Jag har blivit så otoroligt mycket bättre på att anpassa mig och bara hänga med på det som händer i livet de senaste åren. Antar att det kanske kommer med ålder och erfarenhet? Jag vet nu hur mycket hemska och jobbiga saker som kan hända en, och hur stark man blir när man rest sig ur askan. Nu vet jag att en chokladfläck på nya blusen, ett avslag på en jobbansökan eller ett bakslag på vägen mot drömmen inte betyder att livet är över, det betyder bara att man är på rätt väg. För vägen mot drömmen är krokig, snårig och svår, med många hinder och branta backar. Är vägen för lätt vet du med säkerhet att du valt fel. Jag är på helt rätt väg. Den är snårig och svår och lutar omöjligt uppför. Men jag går den hand i hand med det bästa resesällskapet man kan hitta. Min snickare.

Nu blir det soffmys resten av kvällen. Imorgon blir det någon form av oförberett packande innan vi åker till flygplatsen lite efter fyra. Jag som alltid brukar förbereda mig flera dagar, om inte veckor, i förväg har nu endast packat pass och bikini. Det här kan bli en spännande resa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Hand i hand på rätt väg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>