Jag och min cykel

Oj oj oj vad en dag kan gå fort. Jag jobbar som en galning här och har noll tid alls att göra något annat än att just jobba. Schemat går i ett också, inte många pauser och i pauserna måste jag också jobba så, ja. Tur att jag älskar mitt jobb, haha! Ni får helt enkelt ha lite överseende med att det ekar tomt här inne. Tänkte bjuda på några bilder från förra helgen så ni har något att titta på medan jag irrar runt här i Globen.

Så okej, det kanske inte riktigt är jag, eller min cyckel, men det var kul att fota!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>