Kontoret

Nu känns det som om det är riktig sjukstuga på gång här hemma. Uppkrupna i soffan under ett täcke är vi nu sedan en stund tillbaka. Det intas glass i hopp om nerkylning av något som känns som två febriga pannor. Så jag tänkte säga Gonatt och hoppas på en friskare morgondag. Men först tänkte jag visa vad det blivit av “pysselrummet” som från början var en stor hög med oreda. Inte världens snyggaste kanske men nu är det i alla fall ordentlig ordning och reda på allt.

Det bästa är att samma rum fungerar för fyra olika funktioner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Kontoret

  1. Haha oh ja! “Apan Nickeeeee!” får man höra tusen ggr varje dag. Han vaknade inatt och vem tror du ville kolla på Apan Nicke halv fyra på morgonen? Gudars. Och Bilarfilmen byttes rätt snabbt ut igen mot ja, Apan Nicke. Nu har han ju två filmer till, men avsnitt med Nicke, dom har vi kollat på lite nu på kvällen, skönt att se nåt nytt även om det är samma apa:)

    Åh brr vad kallt! Vi måste köpa en termometer, vår har just sagt tack och hej märkte jag. Tycker ju ioaf faktiskt att det är rätt mys att få bylsa på sig lite och i fredags körde jag stickad halsduk för första gången i år:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>