Läderfodral och pyssel

Godkväll mina fina. Det är en trött bloggare som kikar in här ikväll. De där två timmarna jag spenderade på stan tog nästan kål på mig. Tyvärr var det mer kvav-värme än friskluft ute så den där uppfriskade känslan jag hade planerat att få efter min lilla promenad uteblev. Jag fick dock med mig hem alla ingredienserna till eftermiddagens pyssel. Visar er efter att den överlämnats till mottagaren. Det är nämligen en liten sak till min älskade då vi (sådär lite små larvigt men fullkomligt underbart) brukar göra något fint den 11e varje månad då det är vår dag. När ovan nämnda snickare var hemma och vände efter jobbet innan han skulle vidare och flytta akvarium (åt samma vän som innan som snart faktiskt flyttat färdigt) fick jag en jätte fin liten present. Ett riktigt snyggt läderfodral till min iPad. Jag har ett ganska praktiskt svart och rosa vik-fodral sedan tidigare men det är inte sådär jätte snyggt. Detta nya kommer användas flitigt vid kundbesök och liknande när man vill ha en lite snyggare, mer klassisk känsla.

Nu ska sjuklingen här hemma återgå till att sticka strumpor i soffan och slökolla film, alldeles lagom ansträngande en kväll som denna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Läderfodral och pyssel

  • Ja jag tänker då inte gå någonstans. Har jag följt dig i två år (eller mer till och med) ska jag väl kunna vänta ett par veckor på nya rutiner ;) glad för din skull att det går bra på jobbet :)

 1. Härligt att höra! Någon särskild anledning till att september kommer bli så bra? :)

  Tack så fantastiskt mycket, du anar inte hur mycket det värmer! Gillar din blogg starkt med. Så mysig!
  Fodralet var himlans fint, gulligt att ni gör något speciellt den 11e varje månad! Ska nog försöka skapa en liknande tradition med min pojk, hihi!

  • Ja, det finns en anledning. Men jag kan inte riktigt avslöja den än. Kolla in imorgon igen så får du se ;)

   Visst är det en mysigt? Det var faktiskt hans idé. Första månaden fick jag en super söt “I love you” berlock till mitt pandora armband :)

 2. Än sålänge inga direkta skillnader, hittills har graviditeterna varit väldigt lika:)
  Saker vi KAN använda igen kommer vi inte köpa nytt; typ babyskydd, babygym, babysitter och såna saker, känns bara onödigt att köpa nytt när vi har:) Sängen hoppas jag nummer två kan ta över och att vi innan dess köper en större till Elliot, vagn kommer vi ju köpa ny men det är ju för vi behöver syskonvagn. Tycker det är rätt skönt att ha köpt alla såna här “måste-saker”, sen kommer jag ju inte kunna hålla mig från att köpa lite nytt i klädväg och så, hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>