Motljus

Nu är vi i full fart med sista deltävlingen i supermoto. Väl på banan har jag 100% fokus på motorcyklarna, var de är på banan och hur jag ska placera mig för att ta de fräckaste bilderna. Så fort jag går av banan dock fylls huvudet av pysseltankar. Nu får jag snart göra något åt pysselsuget istället för att klaga här i bloggen.

Solen verkar ha gått och lagt sig men det är i alla fall lite varmare nu än innan så det är skönt ändå. När man är van att sitta inne med kontorsjobb hela dagarna är det en riktigt skön omväxling med en heldag ute i friska luften.

Tänkte bjuda på några dagens från i fredags. Tvingade älsklingen att ta bilder. Han är ju ingen fotograf och har inte pysslat med Systemkameror innan så jag brukar placera honom där jag vill stå i bilden. Sen tar jag en provbild och ställer in allting. Efter det visar jag honom bilden och han ser därmed hur jag vill ha det och sen byter vi plats så han fotar mig. Med lite efterbehandling i datorn (då ljuset ju inte är helt konstant och kanske inte exakt så som när jag ställde in kameran) brukar det bli riktigt fina bilder. De är under är jag ovanligt nöjd med! Blus från Cubus, skärp second hand, jeans från Levis ID Curve och boots från Din Sko.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Motljus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>