Nördarnas skomode

Oj vad svårt det kan vara att hinna med bloggen när man jobbar såhär. Igår jobbade jag 09-01. Att jobba 16 timmar på raken är tufft, men i den här miljön och med de här människorna är det också helt underbart (ska inte sticka under stol med hur skönt det va att få sova 8 timmar istället för 5 i natt dock). Nu är det tillbaka till Globen igen som gäller, efter en härlig sovmorgon. Idag är det finaler och det lär bli ännu häftigare stämning än igår. Ser redan fram emot ikväll när de avgörande matcherna körs.

20120916-113040.jpg

Bloggen lär bli ungefär lika risigt uppdaterad idag som igår men jag lovar att kompensera det med extra tät uppdatering under nästa vecka med spanienresan och allt. Trevlig söndag mina vänner, hoppas solen strålar lika härligt hos er som hos oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentarpå inlägget “Nördarnas skomode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>