Paulina och Hugo <3

Här kommer den utlovade bildbomben från min fina kusin Paulina och hennes Hugos bröllop. Jag var “bara” där som gäst och inte som fotograf men lyckades ändå få ihop runt 100 riktigt fina bilder som jag skickat till det vackra brudparet. Hade så svårt att välja ut några få favoriter så ni får hela 17 stycken här på bloggen.Vilken är er favorit?

Om någon av er som läser är på jakt efter en bröllopsfotograf eller bara fotograf i största allmänhet är det bara att lämna en kommentar så återkommer jag till er. Älskar verkligen att fota bröllop, det finns så otroligt många fina känslor och ögonblick att föreviga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Paulina och Hugo <3

  1. Gört! Bra och mättande lättlunch om man inte orkar göra nåt annat… Jag är så lat när det gäller mat till mig själv och nu när E somnade innan lunch åt vi ju inte ihop. Får slänga ihop nåt snabbt till honom när han vaknat sen:)

    SÅ mkt fina bilder! Ser ut som om ni hade en helt fantastisk dag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>