Post-event koma

Kom hem kvart över sex imorse. Somnade. Vaknade vid två. Gick till Espresso House. Köpte kaffe och bagel. Gick hem och sov två timmar till. Städade lite i lägenheten. Packade sandaler, bikini och pass. Satte oss i bilen och åkte till Eskilstuna. Kröp upp i soffan med vars en iPad och lite småpillspyssel.

20120917-201023.jpg
Foto: Carl Oscar Aaro

En dag efter ett event som det i helgen är en dag man spenderar i fullständig koma. Så mycket man anstränger kroppen när man springer (och då menar jag verkligen springer) runt på betonggolv och upp och ner för läktare för att alltid vara på rätt ställe och ta rätt bilder och sen få upp dem på nätet så de kan användas i sociala medier med i princip noll fördröjning. Det är tur att man får så mycket adrenalin av upphetsade kommentatorer, galet bra publik, blinkande lampor och bra musik på så hög volym att man känner basen. Utan det adrenalinet hade man inte orkat mer än ett par timmar och definitivt inte 35 timmar på två dygn. Av ovanstående skäl har det också ekat tomt här idag. Jag har ju trots allt mest sovit och det där med att blogga sina drömmar medan man sover, det verkar komplicerat. Nu är det lugn och ro och mys som står på schemat. Imorgon är det nya friska tag. Trevlig kväll på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Post-event koma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>