Raggsockar

Nu sitter jag uppkrupen i soffan med dagens tredje vaniljlatte (ja, det är okej när man är sjuk!) och ska strax slå på en film. Fick mersmak av muggarna och skålarna jag pysslade med innan idag och bestämde mig därför för att sticka ett par raggsockar. Har frusit om fötterna hela dagen så det verkar vara dags för ett par sådana nu.

Febern har gett mig sig en aning efter en timmes vila och en värktablett och jag hoppas att det här blir en kortlivad sak. Hoppas över träningen imorgon (trots att jag är så sugen att jag har svårt att sitta still) och hoppas kunna köra på torsdag istället. Det viktigaste är att jag är frisk till helgen då jag har ett hel-helgs jobb på Globen där jag ska fota en stor tävling. Nu tillbaks till kurerandet med latten och filmen. Trevlig måndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>