Sämre start får man leta efter

Ja som sagt, sämre start på dagen får man leta efter. Upp tidigt efter en natt med riktigt dålig sömn, står och krånglar med mina kontaktlinser i 20 minuter. Och vad händer? Lins@&%#$ delar sig på mitten! Jag har haft linser i tio år och har aldrig varit med om så mycket som en liten repa och nu, när jag testar en linssort som är dubbelt så dyr, då går den av på mitten! Arhhhhg, det här ska Synsam få höra så fort de öppnar imorgon!

Helt arg kan jag dock inte vara när man möts av en strålande höstdag utanför dörren. Ja för utanför dörren är vi redan. Halv åtta ska vi vara på plats på motorbanan inför dagens tävling. Tre grader och klarblå himmel, nu är det höst!

Nu blir det en snabb frukost i bilen och sen är det fotojobb på tävlingen som gäller. Ha en fin lördag så hörs vi lite senare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer på inlägget “Sämre start får man leta efter

  1. Tack snälla! :)
    Och stort grattis i efterskott till dig!
    Visst är det underbart när hösten sakta smyger sig på! Alla goa kläder man får ta fram igen och för att inte tala om höstkängan som legat undanstoppad allt för länge! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>