Superpepp

20120914-095151.jpg

Kikar in här en supersnabbis. Har massor att göra idag och är redan på plats i Globen. Idag ska jag bygga en filmstudio (tillsammans med favoritsnickarn såklart), köpa smink (är inte bara fotograf utan även make up artist under detta eventet) och fotografera en del av förberedelserna och uppbyggnaden. Åh detta är så jäkla kul. Som dom säger, välj rätt yrke och du behöver inte jobba en enda dag resten av ditt liv. För det är så det känns, jag jobbar inte, jag sysslar med min absolut största hobby. Ha en helt underbar fredag mina vänner så ska jag se till att få tid att kika ingår lite mer på riktigt senare idag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Superpepp

    • Sant, alltid skönt att kunna komma ut i friska luften åtminstone en liten stund.
      Skönt att du trivs på jobbet, det är verkligen en härlig känsla när man gör det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>